Kurus tak makan nasi sebulan

Bagi saya blog ni salah satu blog yang boleh bagi semangat untuk anda semua kurus. Buang roti bun atas dan bawah, makan daging burger dengan sayur dan mayonis kat dalam je… 9.

Sebelum pergi ke contoh menu, saya nak kongsikan video seorang ibu muda yang kurus lepas bersalin sanpai turun 20 KG! Beliau tidak makan nasi. Kalau seminggu korang blh loss cuma 3kg, Janganlah sedih dulu!

Of course lah aku taknak. Jadi dengan tidak memakan nasi memang akan menurunkan berat badan, tetapi persoalannya berapa lama anda mampu bertahan tanpa makan nasi??? Pilihlah supplement semulajadi yang semestinya selamat untuk usus tanpa menghakisnya secara 'halus'.

Exercise dan minum air putih pagi: Mesti ramai yang dah cuba dan akhirnya "give up" sebab tak tahan kalau tak makan nasi dan ada yang berat tak turun pun walau dah tak makan nasi seminggu, 2 minggu malah sebulan. Banyak Video Best! Sebab tu ada yang dah dapat berat badan ideal dalam sebulan, lepas sebulan makan nasi macam biasa badan naik.

I jarang makan malam, tapi incase kalau lapar, I akan makan buah atau kudap kudap.

Terujanya! Turun 5 Kg Dalam Masa Sebulan!

Jadi tunggu apa lagi. Just minum air suam mengikut liter yang badan korang perlukan whole day. Lebihkan makan protein, ikan, ayam.

Ada dua cara nak dapatkan ebook ini. Jangan anggap ianya sesuatu yang tak mustahil. Bukan sekilo dua tau. Aminkan ajelah doa saya ni. Had 20 gram karbohidrat selama 2 minggu ini bukan bertujuan untuk menyusahkan anda tetapi untuk memastikan badan anda membakar lemak, bukan glukosa.

Lagi hijau, lagi bagus, macam sawi, bayam, salad, timun. Nak kurus konsepnya kurangkan kalori yang diambil berbanding jumlah kalori yang digunakan oleh badan.

Tapi adalah diingatkan dari awal lagi bahawa badan tak ambil masa sehari untuk gemuk dan juga badan tak ambil masa sehari untuk kurus.After about setahun, start makan makanan biasa (tapi still tak makan nasi).

Makanan ruji ialah sayur.

Begini Caranya Saya Hilangkan 10kg Sebulan Tanpa Sebarang Produk

Kalau g kedai tu terkejut akak kedai tu tgk saya makan sayur banyak gile. Diorang nak letak harga pon tak tahu sebab saya amek sayur semata (biasa paling mahal sy kene RM je).

Menggunung dalam pinggan. Tapi sy suka. Tak makan nasi tak jadi masalah. Takde pon meleleh airliur tgk org makan. Beliau ceritakan berat asal beliau kg, 4 bulan tak makan nasi.

Berat turun ke 80kg. Lepas tu bila beliau mula ambil nasi kembali, berat naik kepada kg. “Sebulan aku tak makan nasi, tapi kenapa tak kurus-kurus?” Pasti ramai yang pernah lalui situasi macam ni.

Turun 16 kg sebulan kene kental

Punyalah beria nak kurus sampai sanggup tak makan nasi. Tips diet ini dikongsikan oleh Cik Alia Amira Rohadi yang ingin memberi inspirasi kepada anda yang ingin kurus.

Macam tak percaya, gadis ini berjaya menurunkan berat badan sebanyak 10 kg dalam masa sebulan Author: Nazurah Hassan. Dan tak lah juga bermakna kita melantak nasi lemak hari-hari. Tapi ia bermakna, kita bersederhana.

Makan Roti Untuk Diet Tapi Tak Kurus-Kurus? Ini Sebabnya!

Makan nasi ikut portion segenggam tangan atau separuh genggam festival-decazeville.com: Khadeejah Hasmad. In one month tu memang i tak makan semua tu langsung.

Mula mula tu nangis jugak lah tengok orang kat rumah ni makan nasi tu semua. Mula mula tu nangis jugak lah Author: VK.

Rahsia Turun 16 Kg Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja!
Kurus tak makan nasi sebulan
Rated 4/5 based on 45 review